1401/5/22 شنبه معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور خبر داد: بازگشت مجدد ۲۵ مرکز و واحد دانشگاه پیام نور در دفترچه انتخاب رشته ۱۴۰۱ معاون حقوقی، مجلس و امور استان های دانشگاه پیام نور از بازگشت مجدد ۲۵ مرکز و واحد دانشگاه به دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۱ خبر داد. دکتر جهان بخش با اعلام این خبر اظهار داشت: با تصویب شورای ساماندهی دانشگاه و تایید شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، ۲۵ مرکز و واحد از شعب دانشگاه پیام نور شامل احیای مجدد و ادامه فعالیت شدند ‌و در دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۱ قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: این ۲۵ شعبه شامل ۲ مرکز آبادان و خرمشهر در استان خوزستان و ۲۳ واحد دانشگاهی در سایر استانهای کشور می باشند که در اصلاحیه دفترچه سال ۱۴۰۱ درج شده و دانشجویان می‌توانند در این شعب انتخاب رشته نمایند.

بنابر این گزارش، شعب احیا شده دانشگاه پیام نور عبارت اند از ؛ واحدهای هریس، گوگان، شربیان، سرعین، بوئین‌میاندشت، هرند، بدره، مهران، دیلم، شبانکاره، بشرویه، سرایان، بردسکن، رشتخوار، هندیجان، قیروکارزین، رابر، راین، شهداد، بندرگز، آشتیان، تفرش، فین و دو مرکز آبادان و خرمشهر .