1401/3/23 دوشنبه رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه خبر داد: چهلمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور تیرماه برگزار می شود/ زمان و نحوه ثبت نام رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور گفت: چهلمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور (PNUET) روز سه شنبه 14 تیرماه 1401 به صورت الکترونیکی در مراکز استانهای تهران، اصفهان، خوزستان، هرمزگان، آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، مازندران، فارس، کرمان، کرمانشاه، گلستان، خراسان رضوی، همدان و یزد برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی، دکتر معصومه حسینی تاکید کرد: متقاضیان شرکت در چهلمین دوره آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور از 23 خردادماه لغایت 8 تیرماه 1401 فرصت دارند، از طریق پرتال دانشگاه پیام نور – مرکز سنجش و آزمون Exam.pnu.ac.ir جهت ثبت نام الکترونیکی اقدام کنند.
دکترحسینی با عنوان اینکه ظرفیت ثبت نامی در مراکز مجری محدود است، یادآور شد: هزینه ثبت نام باید به صورت الکترونیکی در هنگام ثبت نام و از طریق سامانه ذکر شده پرداخت شود و داوطلبان دقت داشته باشند که به هیچ وجه مبلغ ثبت نام را به صورت دستی و از طریق شعب پرداخت نکنند.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رفع مشکلات احتمالی می توانند با شماره تلفن ۲۲۴۵۸۲۹۷-۰۲۱ تماس حاصل کنند.