چرا دانشگاه پیام نور را برای تحصیل انتخاب کنیم؟

دانشگاه پیام نور در یک نگاه

دانشگاه پیام نور بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عملا با پذیرش اولین گروه دانشجو در مهرماه 1367 با پنج رشته در 28 مرکز تاسیس شد. اکنون دانشگاه در سراسر کشور حدود 500 مرکز و واحد و یک مرکز بین الملل با شعبات رو به گسترش در داخل و خارج از کشور دارد.  دانشگاه پیام نور بزرگترین شبکه آموزش عالی دولتی در کشور است که در میان دانشگاههای باز دنیا رتبه ششم و در آسیا رتبه دوم را دارد.شیوه پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور به دو طریق انجام میگیرد:

1-    کنکور سراسری

2-    دوره های فراگیر ارشد که از نظر اعتبار مدرک تحصیلی و سایر شرایط و امکانات تحصیلی هیچ گونه تفاوتی ندارند

3-  پذیرش بدون کنکور از طریق مراجعه به سایت سازمان سنجش در بازه زمانی تعیین شده

امتیازات و مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور

1-    اهداف مهم دانشگاه پیام نور

الف) همگانی کردن آموزش عالی و ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه .

ب) تسهیل دسترسی برابر فرصتهای آموزش عالی همه وقت .

ج) انتخاب شهر و رشته مورد علاقه به دلخواه دانشجو

د) غیر رقابتی و نامحدود بودن ظرفیت پذیرش در کلیه رشته‌ها بدون محدودیت سنی
2- بهره مندی از منابع مشخص جهت آزمونهای پایان نیمسال
منبع تدریس و امتحان در دانشگاه پیام نور به صورت تعریف شده و صرفا کتب معرفی شده توسط دانشگاه پیام نور می باشد و سلیقه اساتید در منابع آزمون و تدریس دخالتی ندارد.
3- دارا بودن شهریه مناسب تحصیل

الف-  هزینه بسیار کمتر نسبت به دانشگاه‌های آزاد و غیر انتفاعی

ب - رایگان بودن تحصیل برای دانشجویان تحت پوشش شاهد و ایثارگر و بهزیستی

ج اعمال تخفیف شهریه جهت دانشجویان ممتاز

4- اجباری نبودن حضور دانشجویان در کلاس درس

علی رغم برگزاری کلیه کلاس ها در تمامی رشته ها ،حضور دانشجو هیچ گونه تاثیری در آزمونهای پایان نیمسال ندارد و حضور الزامی نیست.

5- برگزاری کلاسها در طول ایام هفته

در آغاز کار دانشگاه پیام نور کلاسها صرفا در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردید اما رفته رفته با افزایش حجم دانشجو و گستردگی امکانات فیزیکی دانشگاهها هم اکنون کلاسها در طول ایام هفته تشکیل می گردد.
6- اعتبار مدرک هم تراز با سایر مدارک دانشگاههای دولتی جهت ادامه تحصیل و استخدام
طبق مصوبات وزارت علوم مدرک دانشگاه پیام نور کاملا معتبر و مورد تایید جهت ادامه تحصیل در داخل و خارج از کشور و نیز کلیه استخدامی های دولتی می باشد. امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکترا در داخل و خارج از کشور
7- امکان تحصیل همزمان در دو رشته

9- تسهیل شرایط انتقال و مهمان برای دانشجویان
فرایند مهمان(موقت و دائم) در دانشگاه پیام نور در زمان مشخص و به آسانی صورت می پذیرد. این امر از مراکز بزرگ به کوچک با سهولت بیشتری انجام می گیرد.
10- فراهم بودن شرایط آسان تغییر رشته و گرایش