طالب ابراهیمی دانشجوی رشته حقوق واحد دیّر به عنوان پژوهشگر برتر استان انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد دیر در شانزدهمین جشنواره‌ پژوهش و فناوری استان بوشهر و در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر استان اقای طالب ابراهیمی دانشجوی رشته حقوق واحد دیّر دربخش دانشجویی به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شد.

طالب ابراهیمی  دانشجوی رشته حقوق  دانشگاه پیام نور واحد دیّر  تاکنون توانسته است 4 کتاب و 42 مقاله علمی در نشریات  و30 مقاله اجتماعی و سیاسی در خبرگزاری ها منتشر نماید.

اقای طالب ابراهیمی  که دارای مدرک کارشناسی ارشد روابط بین الملل نیز می باشد تاکنون 1 مقاله ISI ، 16 مقاله علمی پژوهشی، 6 مقاله علمی ترویجی، 13مقاله علمی تخصصی، 6مقاله در همایش داخلی و بین المللی، ۳۰ مقاله در خبرگزاری ها از دیگر کارهای پژوهشی وی بوده است. از دیگر موفقیت های ابراهیمی می توان به عنوان پژوهشگر برتر در شهرستان های دیر و کنگان و همچنین دانشگاه های آزاد و علمی کاربردی دیر و کنگان درسال های 92 و 93 اشاره کرد.